OM ERIKSEN & SØNNER

Household-Hammer-icon

Eriksen & Sønner (tidligere Eriksen Seest) er et tømrerfirma, som har eksisteret siden 2006. Vi er medlem af Dansk Håndværk og omfattet af Håndværkergaranti, – vi løber ikke fra vores arbejde. Her er mester selv med i arbejdet og indestår derfor for kvaliteten. Kontakten til kunden er direkte og risikoen for misforståelser minimal.

Saw-icon

Vi udfører alle former for tømrer-snedker arbejde, lige fra dit gulv, loft og køkken, eller dine nye døre og vinduer, til dit nye tag, carport eller terrasse og meget mere. Vi udfører alt fra små reparationer, til ombygning, renovering og tilbygning.

Vi arbejder mest i Sydjylland, men kommer over hele landet.

Green-House-icon

Vi har gennemført Energistyrelsens og Teknologisk Instituts Energivejleder-uddannelse og kan derfor vejlede dig i, hvilke forbedringer du bør få udført for at spare på energien, hvad det vil koste at få det lavet, samt hvad du cirka vil spare i kroner på dit energiforbrug. Vi bliver løbende efteruddannet af Teknologisk Institut, samt fra andre aktører, i den nyeste viden på området.

Window-icon

Vi kan også sikre dine døre og vinduer, udskifte dine gamle låse til nyere mere sikre, skifte dine gamle ruder til nye energiruder osv. Vi udfører også fugearbejde, samt mange andre ting omkring din bolig.

Så ring trygt til os, så taler vi om mulighederne.

Peter Korsholm Eriksen

Tømrermester